617bbee130ba2_cox_7202.jpg

Vakantie

De meivakantie vier je bij Tijenraan!

Tijdens de vakantie van zondag 28 april t/m zondag 5 mei kun je bij Tijenraan lekker losgaan. Oneindig racen van de glijbaan, spelen met de opblaasmatten, banenzwemmen, of relaxen in het bubbelbad. Zwem- en groepslessen gaan tijdens de vakantie door bij Tijenraan. Tickets voor recreatief zwemmen en banenzwemmen zijn online verkrijgbaar of aan de kassa. Let op: de tweede week van de meivakantie is de normale programmering van toepassing, dus dan is er géén doordeweeks recreatief zwemmen.

Tickets recreatief- en banenzwemmen

Bijzondere dagen

 • zondag 5 mei op Bevrijdingsdag, gaat alles zoals normaal door
  Vooruit kijkend:
 • donderdag 9 mei Hemelvaart gesloten, vrijdag 10 mei weer geopend 
 • beide Pinksterdagen zondag 19 en maandag 20 mei gesloten

Wat is er te doen rond de meivakantie?

Kom recreatief zwemmen! Ook gaat ons buitenzwembad de Tippe in Heino, onderdeel van Sportbedrijf Raalte, open op zondag 28 april van 12.00 tot 17.00 uur. De opening is voor iedereen! Zien we jou ook? Zwembad de Tippe, Brinkweg 11, 8141 NA Heino. Vanaf maandag 29 april is zwembad De Tippe volgens reguliere openingstijden geopend.

 • Recreatief zwemmen bij Tijenraan
  ma,
  di, do, vr 11.00-14.00 uur & zo 9.45 - 13.00 uur (zondag 5 mei zijn we zoals normaal geopend!)
  Voor iedereen die maar lekker wil komen zwemmen, racen van de glijbaan, van de duikplank springen, of met de onwijs grote matten spelen.

Tickets recreatief- en banenzwemmen

Infoavond Raalte Wandel Challenge

Zou jij naast het zwemmen ook wel meer willen wandelen? Maar heb je een steuntje in de rug nodig? Of heb jij een chronische ziekte en wil jij hiermee aan de slag om je fitter en gezonder te voelen? Dan is de Raalte Wandel Challenge wat voor jou! Een wandelprogramma van ruim 20 weken, onder begeleiding van een professional. Nu met startende én gevorderde wandelgroepen in Raalte én Heino. Op woensdagavond 1 mei is er een infoavond in Tijenraan. Doe je mee? Geef je op via: www.sportbedrijfraalte.nl/rwc.  


Algemene info


Openingstijden 
In de vakantie zijn verder een aantal zwemgroepen samengevoegd en in het rooster is recreatief zwemmen vrij zwemmen. Via de button bovenaan deze pagina kun je binnenkort het vakantieprogramma downloaden.

Bekijk ook de openingstijden op de website, real-time ingeladen. Filter op jouw zoekopdracht (datum en activiteit). De papieren versie van de openingstijden tijdens de vakantie voor op je prikbord is af te halen bij de receptie.

Beschikbaarheid Sportcentrum (overig)

 • Sportcafé: geopend tijdens zwembad- en sporthalactiviteiten 
 • Bereikbaarheid receptie: tijdens zwemactiviteiten
 • Gezondheidscentrum: onderlinge afspraken toegang klanten

Jaaroverzicht

Wil je nu alvast bekijken met welke bijzondere dagen / vakanties bijzonderheden zijn in en rondom het zwembad? Check het Jaaroverzicht*!

*onder voorbehoud van wijzigingen

Toegang met je QR-code in plaats van het polsbandje

Wist je dat je gemakkelijk toegang hebt tot het zwembad met de QR-code in je online omgeving? Je hoeft je polsbandje dus niet altijd bij je te hebben! Meestal heb je toch je telefoon bij je. Lees hier hoe het werkt.

Wanneer je niets meer doet met je polsbandje (met rond scanplaatje), verzoeken wij je deze graag in te leveren bij de receptie.

Tip: koop je ticket alvast online om wachten in de rij te voorkomen.

TICKETS


Overige activiteiten (doorlopend bij Tijenraan)

Vier je kinderfeest bij Tijenraan!

Duik in de mogelijkheden qua verjaardagsfeestjes in het zwembad of in de sporthal of op het beachveld. Check wat de opties zijn! >Aanvragen kinder zwemfeestje.

Discozwemmen
Het is zo'n 8 keer per jaar discozwemmen bij Tijenraan. Let op: soms valt dit net buiten een schoolvakantie. De eerstvolgende keer is de disco op 7 september voor zowel baby-peuters met de hele familie, als de avond editie. Via onderstaande button kun je de komende disco's in je agenda zetten en tickets kopen.

Discozwemmen

Zeemeerminclinic 
Steeds meer kinderen willen ervaren hoe het is om als een 'echte' zeemeermin te zwemmen, zoals uit de films. Bekijk wanneer je bij Tijenraan jouw échte zeemeerinzwemmen ervaring mag beleven! De eerstvolgende clinic is weer na de zomervakantie op vrijdag 13 september.

Zeemeerminzwemmen