Contact

Heb je vragen, of wil je meer informatie over zwembad Tijenraan? Neem dan contact met onze collega's bij de receptie op via telefoonnummer (0572) 760 600, of stuur een e-mail naar info@sportbedrijfraalte.nl

Bezoekadres en route

Sportcentrum Tijenraan
Zwolsestraat 65
8101 AB  Raalte

Vanuit de richting Zwolle - Volg de N35 richting Raalte/Almelo. Vlak voor Raalte ga je rechtsaf bij de verkeerslichten richting Deventer. Ga het spoor over en bij de eerste rotonde linksaf, tussen het Carmel College Salland en Taveerne Tivoli door. Ga op de volgende rotonde weer linksaf. Je vindt sportcentrum Tijenraan aan het einde van de weg aan je linkerzijde.

Vanuit de richting Almelo - Volg de N35 richting Raalte/Zwolle. Ga bij de tweede verkeerslichten linksaf richting Deventer. Ga het spoor over en bij de eerste rotonde linksaf, tussen het Carmel College Salland en Taveerne Tivoli door. Ga op de volgende rotonde weer linksaf. Je vindt sportcentrum Tijenraan aan het einde van de weg aan je linkerzijde.

Vanuit de richting Ommen - Volg de N348 richting Raalte/Deventer. Ga bij de tweede verkeerslichten rechtsaf richting Zwolle (N35). Bij de volgende verkeerslichten ga je linksaf. Ga het spoor over en bij de eerste rotonde linksaf, tussen het Carmel College Salland en Taveerne Tivoli door. Ga op de volgende rotonde weer linksaf. Je vindt sportcentrum Tijenraan aan het einde van de weg aan je linkerzijde.

Vanuit de richting Deventer - Volg de N348 richting Raalte/Ommen. Bij de verkeerslichten en de eerste rotonde ga je rechtdoor. Bij de tweede rotonde ga je rechtsaf en rij je tussen het Carmel College Salland en Taveerne Tivoli door. Ga op de volgende rotonde linksaf. Je vindt sportcentrum Tijenraan aan het einde van de weg aan je linkerzijde.