Vanaf 19 augustus 2020 start de kindermiddag weer en kun je weer kinderfeestjes organiseren in Zwembad Tijenraan. Wel zijn er richtlijnen i.v.m. het coronavirus. Lees hieronder de mogelijkheden!

Kindermiddag

In de zomervakantie is er geen kindermiddag op woensdag. Wil je toch heel graag een kinderfeestje organiseren? Dat kan op aanvraag op woensdag (begin van de middag). Bel hiervoor met de receptie (0572-760600) of mail naar info@sportbedrijfraalte.nl.

Vanaf 19 augustus kun je op woensdagmiddag vrij zwemmen tussen 14.00 - 17.00 uur in het wedstrijdbad en het instructiebad. Dat betekent weer lekker racen van de glijbaan en salto's maken van de duikplank! Kinderen mogen zelf eigen materiaal meenemen om mee te spelen, zoals opblaasbanden.

Online inschrijven

Er is maximaal plek voor 100 kinderen. Daarom moet je je vooraf inschrijven. Schrijf je hier in.

Tarieven

Een kaartje kost € 3,50.

Ouders kunnen kijken vanaf de kant

Ouders mogen door de 1,5 meter maatregel niet meezwemmen, maar kunnen wel toezicht houden vanaf de kant. Er komen meerdere tafeltjes en stoelen rondom het bad waar ouders en kinderen een eigen plekje krijgen. Na afloop van het zwemmen maken we de tafeltjes en stoelen goed schoon. Het tarief voor ouders/begeleiders is € 3,50 (reguliere tarief niet-zwemmers).

Geen diploma

Voor kinderen zonder diploma zijn zwembandjes verplicht. Deze kun je zelf meenemen of kopen aan de kassa voor € 5,50 per paar. 

Richtlijnen

Volg alle aanwijzingen in het zwembad goed op. Lees ook vooraf deze pagina over richtlijnen voor zwemmers goed door.

Onze huisfotograaf (herkenbaar in kleding Sportbedrijf Raalte) kan bij deze activiteiten opnames maken in de vorm van foto's en video's om te gebruiken voor communicatie-uitingen. Wil je niet in beeld, dan kun je dit aangeven bij de fotograaf.

Kinderfeestjes

Kom jij je kinderfeestje vieren in Zwembad Tijenraan? Je bent met je vrienden en vriendinnen van harte welkom op woensdagmiddagen tussen 14.00 -17.00 uur. 

Kinderfeestje 1
  • Een feestje met een heel uur exclusief gebruik van het therapiebad voor de jarige en de gasten. Met begeleiding van een instructeur. Dit kan om 14.00 uur, 15.00 uur of 16.00 uur starten. Tijdens dit uur kun je kiezen tussen leuke activiteiten: stenenbingo, schatduiken, estafette's of een circuit. Voor of na de tijd kunnen de kinderen vrij zwemmen en spelen in het instructiebad, wedstrijdbad en gebruik maken van de grote glijbaan.  (voor/na die tijd vrij zwemmen en spelen in IB, glijbaan en wedstrijdbad. Helaas kan er nog geen zeemeerminfeestje gehouden worden.
  • Omdat het Sportcafé nog gesloten is mag je zelf eten en drinken meenemen
  • Kosten:  € 95,-.

Kinderfeestje 2
  • Een feestje vrij zwemmen. De kinderen kunnen zwemmen in het instructiebad, het wedstrijdbad en gebruik maken van de grote glijbaan.
  • Omdat het Sportcafé nog gesloten is mag je zelf eten en drinken meenemen.
  • Kosten: entree  € 3,50 per kind en/of begeleider.
Reserveren kinderfeestje

Reserveren kan via e-mail info@sportbedrijfraalte.nl of telefonisch via 0572 760 600.

Na de zomervakantie is het reguliere kinderfeestjes aanbod weer van kracht, met o.a. zeemeerminzwemmen.