In de zomervakantie organiseren we Ouder en kind zwemmen in Zwembad Tijenraan.

Wat fijn! Gezien de landelijke versoepelingen rondom de coronamaatregelen kunnen wij zwemmen voor ouders en (jonge) kinderen weer aanbieden. De 1,5 meter afstand tussen volwassenen is nog van kracht wanneer ouders en kinderen samen zwemmen. Daarom het nog niet mogelijk om het babypeuterzwemmen in de oorspronkelijke vorm te organiseren. Wat wel mogelijk is, lees je hier onder.

Wat is Ouder en kind zwemmen?

Samen met je kind(eren) zwemmen in het therapiebad. Er zijn allerlei leuke spelmaterialen beschikbaar en er is een zwemonderwijzer aanwezig. Het is echter geen georganiseerde les. Per ronde van een uur is er plaats voor 12 ouders met 1 of 2 kinderen per ouder.

Voor wie?

Ouders met jonge kinderen: baby's, peuters of kleuters

Wanneer en tijden: Nieuw! nu ook op woensdagochtend

Iedere woensdag- én vrijdagochtend t/m 14 augustus van 9.00 tot 10.00 uur (bodemdiepte 90 cm), of 10.00 tot 11.00 uur (bodemdiepte 120 cm).
Per reservering kun je 3 kwartier zwemmen, het laatste kwartier is bedoeld voor omkleden.

Route, badkleding, douchen en toiletbezoek

Vanaf de receptie hebben we een route uitgezet, die eenvoudig te volgen is. Trek bij voorkeur thuis je badkleding vast aan (onder uw gewone kleding). Douchen vooraf is verplicht. De kluisjes kun je niet gebruiken. Neem daarom een (sport)tas mee zodat je je kleding mee naar het bad kunt nemen. Na afloop kun je gebruik maken van de douches en omkleden in een kleedcabine. De toiletten zijn toegankelijk, maar ga zoveel mogelijk vooraf thuis naar de wc.

Hygiënemaatregelen

Voor kinderen die nog niet zindelijk zijn, is het verplicht onder de zwemkleding een luierbroekje te dragen. Ook vragen wij je op de aankleedkussens een handdoek te leggen.

Reserveren

In verband met de coronamaatregelen is reserveren verplicht. Klik hier om online te reserveren. Je kunt voor maximaal 4 weken vooruit reserveren. Kies voor ouder en kind zwemmen het product ‘Tijenraan Ouder en Kind zwemmen’ (let op de bodemdiepte bij je keuze).

Kosten

De kosten zijn € 6,00 per keer voor ouder én kind(eren) samen. 

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij de receptie: info@sportbedrijfraalte.nl of bel 0572 760600.