Kinderfeestjes bij zwembad Tijenraan

In sportcentrum Tijenraan kun je jouw verjaardag net zo leuk, lang, lekker en spannend maken als je zelf wilt. In het zwembad is van alles te beleven! Je kunt er bijvoorbeeld lekker van de glijbaan roetsjen en bubbelen in het bubbelbad. Dus nodig je vrienden maar uit! 

Verjaardagsfeestjes

Let op: vanaf 17 juni is het weer mogelijk kinderfeestjes te organiseren, maar de mogelijkheden zijn wat beperkter i.v.m. de coronamaatregelen. Meer info lees je hier.

 
Zwemarrangement

Kom je zwemmen voor je verjaardagsfeestje op woensdagmiddag? Dit arrangement is inclusief een schaal feestpatat en een ijsje (minimaal 6 personen). Op zaterdagen is dit arrangement niet te boeken.

Discoarrangement

Bij het discoarrangement kun je met al je vriendjes en vriendinnetjes komen zwemmen op de zaterdagen dat het discozwemmen georganiseerd wordt. Jullie kunnen dan van 17.00-19.00 uur discozwemmen (vanaf 16.30 uur heb je al toegang tot het zwembad) en tijdens het discozwemmen met zijn allen de feestpatat en het ijsje eten.

Uitgebreid zwem- en discoarrangement

Op de zaterdagen dat het discozwemmen georganiseerd wordt, kun je ook van een uitgebreid zwem- en disco-arrangement gebruik maken. Je mag dan van 15.00 tot 17.00 uur vrij zwemmen (exclusief voor groepen die feestjes geboekt hebben) en van 17.00 tot 19.00 uur discozwemmen. Hierbij hoort dan ook nog een arrangement bij het Sportcafé.

Zeemeerminfeestje

Altijd al willen zwemmen als een zeemeermin? Dan hebben wij nu iets leuks voor jou! Bij zwembad Tijenraan kun je een speciaal zeemeerminnen feestje houden! Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen. Na het passen van de staarten krijgen jullie eerst instructie en mogen jullie daarna ook zelf zwemmen als een zeemeermin door het zwembad. En natuurlijk kun je je feestje compleet maken met een arrangement bij het Sportcafé! 
Lees meer over het zeemeerminfeestje bij zwembad Tijenraan

Tarieven

Bekijk de tarieven voor het vieren van je verjaardagsfeestje in Tijenraan (mogelijkheden kinderfeestjes en arrangementen Sportcafé).

Reserveren

Verjaardagsfeestjes moeten van te voren gereserveerd worden: bel naar (0572) 760 600, of aan de kassa van Zwembad Tijenraan.