Esmoreit Luttenberg wint Fair Play prijs schoolvolleybal

25 oktober 2018

Donderdag 25 oktober stond sportcentrum Tijenraan in Raalte vol met fanatieke jongens en meisjes die meededen aan het jaarlijkse schoolvolleybal, dat ook dit jaar (voor het eerst in het nieuwe sportcentrum) georganiseerd werd door volleybalvereniging Salvora. De winst van het schoolvolleybaltoernooi ging deze editie naar de Bolster 2 uit Raalte. De Esmoreit uit Luttenberg won de Fair Play prijs, die beschikbaar is gesteld door Sportbedrijf Raalte ter promotie van sportief gedrag.

Fair Play prijs voor Esmoreit Luttenberg

Namens Sportbedrijf Raalte overhandigde Esther Jonkman van Salvora de prijs uit aan de leerlingen van de Esmoreit. Zij benadrukte daarbij dat ze trots was op het eerlijke spel en het sportieve gedrag tussen de verschillende scholen en teams. Opvallend was dat na afloop van elke wedstrijd netjes de handen werden geschud om elkaar te bedanken en de winnaars te feliciteren. Ook was er veel respect voor de (vrijwillige) scheidsrechters die namens de organiserende volleybalvereniging Salvora de wedstrijden floten.

Volledige podium bezet door de Bolster

Het podium bij het schoolvolleybaltoernooi werd dit jaar volledig bekleed door één school: de Bolster uit Raalte. Het team van de Bolster 2 won het toernooi, voor de Bolster 1 en de Bolster 3. De leerlingen van de Esmoreit uit Luttenberg werden vierde.

Aandacht voor sportiviteit en respect

Ook dit schooljaar stelt het Sportbedrijf weer bij alle schoolsporttoernooien de Fair Play prijs beschikbaar en vraagt zij daarmee aandacht voor sportief gedrag. In de hele regio Salland wordt vanuit een samenwerking met Sportbedrijf Deventer en UtHuus in Olst-Wijhe extra aandacht besteed aan Fair Play.

Meer informatie over Fair Play is te vinden op onze website.

Esmoreit Luttenberg wint Fair Play prijs schoolvolleybal Raalte 2018

Het team van basisschool Esmoreit uit Luttenberg won de Fair Play prijs en veroverde de 4e plaats tijdens het schoolvolleybaltoernooi in sportcentrum Tijenraan.

Terug