Tijdelijk beachveld naast sportcentrum Tijenraan

29 april 2019

Gemeente Raalte legt een tijdelijk beachveld naast sportcentrum Tijenraan aan. De aanleg van het beachveld op het dak van Tijenraan is uitgesteld. De komende periode vinden er werkzaamheden aan het dak plaats. Dankzij deze tussenoplossing kunnen alle geplande sportactiviteiten op het beachveld gewoon doorgaan. Het tijdelijke beachveld kan vanaf 15 mei in gebruik genomen worden.

Wethouder Dennis Melenhorst: ‘Het is vervelend dat het geplande beachveld op het dak niet op tijd gerealiseerd kan worden, maar daar mogen de gebruikers niet de dupe van worden. Dankzij deze tussenoplossing kan er toch volop gesport worden op het beachveld.’

Tijdelijk beachveld

Het beachveld wordt in overleg met Sportbedrijf Raalte aan de noordzijde van Tijenraan aangelegd. Het veld heeft een omvang van ongeveer twee handbalvelden. Alle ingeplande competities en toernooien kunnen doorgaan.

Wilt u gebruik maken van het beachveld? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar verhuur@sportbedrijfraalte.nl.

Werkzaamheden

Vorige maand kwamen verschillende lekkages aan het dak aan het licht. Het dak is daarom opnieuw grondig gecontroleerd. De lekkages zijn begin april door de hoofdaannemer verholpen. De komende periode worden de plekken op het dak waar een eventueel risico is op nieuwe lekkages aangepakt. De gemeente wil zo voorkomen dat er na de aanleg van het beachveld nieuwe lekkages aan het licht komen. Ondertussen kan er dus wel vanaf 15 mei volop gebruik gemaakt worden van het tijdelijke beachveld.

Locatie van tijdelijke beachveld bij sportcentrum Tijenraan

Hierboven staat aangegeven waar het tijdelijke beachveld bij sportcentrum Tijenraan wordt aangelegd. 

Terug