School van de week tijdens Kindermiddag

Kom zwemmen met je klasgenoten! Speciaal voor alle kinderen van de basisscholen in Raalte en omgeving is er op woensdagmiddag van alles te doen in zwembad Tijenraan. Is jouw school deze week de School van de week? Dan krijg je korting op een kaartje. 

 

Lekker met je vrienden en vriendinnen zwemmen op woensdagmiddag!

Wat dacht je van een glijbaanrace, een waterapenkooi of een survivalbaan? Op woensdagmiddag is er van alles te doen in het zwembad. 

Zwemmen met korting

Op jouw school worden flyers uitgedeeld over de School van de week. Als je deze flyer inlevert dan kost een kaartje 3 euro. Is jouw school deze week geen School van de week? Geen probleem! Uiteraard kun je dan ook komen zwemmen. Dan betaal je het standaardtarief.

Voor wie?

Heb jij diploma A en B? Dan ben je van harte welkom. Er is in verband met de coronaspelregels plek voor 150 kinderen. Kom je ook? Online reserveren is verplicht.

Reserveer online, betaal aan de kassa

In verband met de coronaspelregels is reserveren verplicht. Vol = vol. Je betaalt je kaartje bij de kassa. Neem je uitgeprinte reservering mee. En op vertoon van onderstaande bon betaal je slechts 3 euro. Ouders/begeleiders zijn helaas niet toegestaan. Reserveer hier (kies Tijenraan Kindermiddag)

Wanneer is jouw school aan de beurt?

De volgende ronde start in het voorjaar 2021. De planning wordt bekend gemaakt zodra de zwembaden weer open mogen.

Achtergrondinfo

Blijven bewegen, met name in het water is gezond en belangrijk. Leerlingen van basisscholen uit de gemeente Raalte en Olst-Wijhe worden hiervoor uitgenodigd. Op deze wijze blijven schoolkinderen op een laagdrempelige wijze hun zwemvaardigheden trainen.