School van de week tijdens Kindermiddag

Kom zwemmen met je klasgenoten! Speciaal voor alle kinderen van de basisscholen in Raalte en omgeving is er op woensdagmiddag van alles te doen in zwembad Tijenraan. Is jouw school deze week de School van de week? Dan krijg je korting op een kaartje. 

Lekker met je vrienden en vriendinnen zwemmen op woensdagmiddag!

Wat dacht je van een glijbaanrace, een waterapenkooi of een survivalbaan? Op woensdag van 14.00 tot 16.45 uur kun jij van alles doen in het zwembad. We organiseren allerlei spelletjes en er liggen allerlei leuke materialen in het water om mee te spelen, zoals opblaasbootjes, snorkels, onderwaterpuzzels en meer! En je kunt natuurlijk ook gewoon lekker vrij zwemmen. 

Zwemmen met korting

Is jouw school School van de week, dan kun je onder vermelding van 'School van de Week' kaartjes reserveren voor € 3,50 per persoon. Is jouw school deze week geen School van de week? Geen probleem! Uiteraard kun je dan ook komen zwemmen. Dan betaal je het standaardtarief.

Voor wie?

Kinderen en ouders/begeleiders zijn van harte welkom. Kom je ook?

Reserveer online

Reserveer jouw zwemplezier online! Neem je uitgeprinte reservering mee of laat de bevestiging zien op je mobiel. 

Wanneer is jouw school aan de beurt?

De laatste School van de Week actie liep van 2 maart t/m 25 mei 2022. Bekijk hier wanneer jouw school aan de beurt was. Blijf op deze pagina en op onze socials op de hoogte wanneer de volgende School van de Week periode weer begint.

Achtergrondinfo

Blijven bewegen, met name in het water is gezond en belangrijk. Leerlingen van basisscholen uit de gemeente Raalte en Olst-Wijhe worden hiervoor uitgenodigd. Op deze wijze blijven schoolkinderen op een laagdrempelige wijze hun zwemvaardigheden trainen.