School van de week

Kom zwemmen met je klasgenoten! Speciaal voor alle kinderen van de basisscholen in Raalte en omgeving is er op woensdagmiddag van alles te doen in zwembad Tijenraan. Is jouw school deze week de School van de week? Dan krijg je korting op een kaartje. 

 

Lekker met je vrienden en vriendinnen zwemmen op woensdagmiddag!

Wat dacht je van een glijbaanrace, een waterapenkooi of een survivalbaan? Op woensdagmiddag is er van alles te doen in het zwembad. Als je een zwemdiploma hebt mag je zonder begeleiding komen zwemmen. Heb je nog geen diploma? Neem dan je vader, moeder, opa of oma, oppas of andere volwassene mee. 

Zwemmen met korting

Op jouw school worden flyers uitgedeeld over de School van de week. Als je deze flyer inlevert dan kost een kaartje 3 euro. Is jouw school deze week geen School van de week? Geen probleem! Uiteraard kun je dan ook komen zwemmen. Dan betaal je het standaardtarief.

Zwemmen met de hele klas? Juf en meester gratis!

Wil je met de hele klas komen? Dat kan! Juffen en meesters mogen gratis naar binnen. Overtuig jouw juf of meester waarom het hartstikke leuk en nuttig is om met de hele klas te zwemmen. Bijvoorbeeld omdat het belangrijk is dat jullie het zwemmen niet verleren!

Wanneer is jouw school aan de beurt?

Bekijk de weekindeling van School van de week.

Achtergrondinfo

Blijven bewegen, met name in het water is gezond en belangrijk. Leerlingen van basisscholen uit de gemeente Raalte en Olst-Wijhe worden hiervoor uitgenodigd. Op deze wijze blijven schoolkinderen op een laagdrempelige wijze hun zwemvaardigheden trainen.