Abonnementverkoop zwembad De Tippe

Kom je in het zwemseizoen 2022 ook regelmatig zwemmen bij De Tippe in Heino? Koop dan online een zwemabonnement voor het zomerseizoen dat loopt van 24 april tot en met 28 augustus 2022. 

Koop je abonnement online!

Vanaf 18 april 2022 (en tijdens het zwemseizoen) koop je via onze website online een zwemabonnement voor De Tippe, voor onderstaande tarieven:

  • € 78,55 voor een individueel abonnement
  • € 236,15 voor een gezinsabonnement.
    Let op: een gezinsabonnement geldig voor maximaal 5 personen. Voor extra personen op het abonnement betaal je vanaf de zesde persoon een extra bedrag van € 47,20 per persoon bovenop de abonnementsprijs. Ongeacht het aantal personen geldt daarnaast een maximum van 2 volwassenen (geboren vóór 1 maart 2004) per gezinsabonnement.
  • Per persoon betaal je daarnaast € 8,00 paskosten (als je nog géén toegangspas hebt)

Koop je zwemabonnement voor de Tippe >>

Bij zwembad De Tippe is een geautomatiseerd toegangssysteem. Je krijgt je abonnement in de vorm van een toegangspas. Deze pas scan je als je bij het zwembad naar binnen gaat. Door het aanvragen van een abonnement voor openluchtzwembad De Tippe ga je akkoord met het kort tonen van je foto op een beeldscherm bij binnenkomst bij De Tippe. Zo kunnen we zien of je houder van de pas bent.

Al een toegangspas in je bezit

Had je vorig jaar ook een zwemabonnement voor zwembad De Tippe? Dan wordt bij aanschaf van een abonnement voor 2022 je nieuwe abonnement op de toegangspas gezet die je al in je bezit hebt en betaal je geen extra kosten. Je hoeft je abonnement dan ook niet op te halen, deze wordt door ons automatisch op je pas bijgeschreven. 

Zwem je ook bij zwembad Tijenraan in Raalte, dan heb je al een pas (polsbandje) in je bezit. Het abonnement voor zwembad De Tippe zetten wij ook op deze pas. Je hoeft dan dus niet nogmaals een pas te kopen. 

Nog geen toegangspas

Heb je niet eerder een zwemabonnement voor De Tippe gehad, dan schaf je eenmalig een toegangspas aan voor € 8,00. De toegangspas is persoonsgebonden. Na afloop van het seizoen lever je de pas niet in, maar bewaar je deze voor het volgende seizoen. De pas blijft dus je eigendom. 

Na betaling van het abonnement wordt de toegangspas klaar gemaakt en ligt deze bij je eerste bezoek aan De Tippe bij de receptie klaar.

Ook toegang tot zwembad Tijenraan

Met het zomerabonnement voor zwembad De Tippe (zowel individueel als gezinsabonnementen) heb je vanaf zondag 24 april 2022 tot en met zondag 28 augustus 2022 ook toegang tot zwembad Tijenraan in Raalte.