Bestel je zwemabonnement

Kom je komend seizoen ook gezellig zwemmen bij zwembad De Tippe? Bestel dan nu je zwemabonnement online via onze website. Vul onderstaand formulier volledig in om je abonnement (persoonlijk of gezin) te bestellen.

De genoemde prijzen zijn exclusief paskosten à € 8,00. Heb je al een toegangspas (of bandje) in je bezit van vorig jaar? Of heb je een pas (bandje) van zwembad Tijenraan? Geef dit dan in het formulier aan. Heb je nog geen toegangspas? Dan betaal je eenmalig € 8,00 extra en moet je een pasfoto uploaden in dit aanvraagformulier.

Extra kosten vanaf 6e persoon gezinsabonnement

Het gezinsabonnement (à € 236,15) is geldig voor maximaal 5 personen. Voor extra personen op het abonnement betaal je vanaf de zesde persoon een extra bedrag van € 47,20 per persoon bovenop de abonnementsprijs. Ongeacht het aantal personen geldt daarnaast een maximum van 2 volwassenen (geboren vóór 1 maart 2004) per abonnement.

Minder dan 5 personen op een gezinsabonnement?

Wil je voor minder dan 5 personen een gezinsabonnement aanvragen? Dan moet je de extra personen die worden weergegeven nog wel uit het aanvraagformulier verwijderen. Dit doe je door op 'verwijder persoon' te klikken.

Bestelformulier zwemabonnement

Op dit bestelformulier is de privacyverklaring van Sportbedrijf Raalte van toepassing. 

Abonnement
Persoon
Voeg persoon toe aan abonnement (€47,20,- p.p.)
Adres
Overig