Scholingen voor vrijwillig kader sportverenigingen

Regionaal biedt NOC*NSF regelmatig bijscholingen aan voor sportverenigingen. In deze regio vinden de scholingen plaats in Zwolle en Almelo. Het is echter ook mogelijk om incompany scholingen te organiseren bij de eigen sportvereniging. Dit kan ook in samenwerking met verenigingen uit de buurt/dorpskern. 

Op locatie, bij jullie vereniging!

Het voordeel van incompany scholingen is dat de scholing bij jullie eigen vereniging georganiseerd wordt en het programma aangepast kan worden naar jullie eigen behoeften. De organiserende vereniging(en) bepaalt wie er deelnemen en praktijkvoorbeelden kunnen sportspecifiek gemaakt worden.

Overzicht scholingen

Onderaan deze pagina download je het overzicht van de verschillende scholingen, inclusief de voorwaarden en de bijbehorende kosten.

Wil je een scholing aanvragen? Download hieronder dan ook het aanvraagformulier, vul het volledig in en stuur het per e-mail op naar opleidingen@nocnsf.nl.

Liever aanschuiven bij een scholing die in de regio (Zwolle of Almelo) georganiseerd wordt? Bekijk dan het scholingsaanbod op de website van NOC*NSF

Vraag subsidie aan!

De kosten van deze scholingen komen in aanmerking voor de gemeentelijke subsidie deskundigheidsbevordering.

Meer weten?

Wil je meer over weten over de scholingen of de subsidieaanvraag? Neem dan contact op met sportconsulent Maarten Paalman via telefoonnummer (0572) 760 600, of stuur een e-mail naar beweegteam@sportbedrijfraalte.nl