Zomerabonnement

6 weken onbeperkt zwemmen in de zomervakantie!

Jubileumactie: Zomerabonnement Tippe én Tijenraan

Blijf lekker in beweging en kom genieten in onze mooie zwembaden!

- voor jong en oud
- 6 weken lang onbeperkt banen- en recreatief zwemmen van zaterdag 16 juli t/m zondag 28 augustus
- ook geldig voor groepslessen | aquasport (op aanvraag)

Koop Abonnement

Meer over het zomerabonnement

Het zomerabonnement is geldig in de zomervakantie van zaterdag 16 juli t/m zondag 28 augustus. Het abonnement is persoonsgebonden en wordt op een polsband gezet voor automatische toegang. Tijdens het bestelproces kun je je foto uploaden. Hoe het verder werkt lees je hier onder:

Heb je al een polsband van zwembad De Tippe of Tijenraan?

Dat hoef je verder niets te doen. De receptie zorgt er voor dat het abonnement op jouw polsband gezet wordt. Hiervoor hoef je niet langs de receptie.

Heb je nog geen polsband?

Dan koop je deze tijdens het bestelproces voor 8 euro. De polsband kun je in de toekomst blijven gebruiken, bijvoorbeeld voor een meerbadenkaart of het volgen van groepslessen. Je kunt je polsband de volgende werkdag ophalen bij de receptie in Sportcentrum Tijenraan. Wil je de polsband liever in de Tippe ophalen dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces.

Wil je komen zwemmen?

Voor banen- en recreatief zwemmen hoef je niet te reserveren. Bekijk hier de openingstijden: De Tippe | Tijenraan (zomerrooster).

Doe ook eens mee met een groepsles!

Altijd al eens een groepsles (aquasport) willen proberen? Dat kan ook met het zomerabonnement (alleen geschikt voor volwassenen). Bekijk hier het rooster. Wil je meedoen bel dan van te voren met de receptie om te vragen of er plaats is: 0572-760600 (in de zomervakantie telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag in de ochtend en de avond, op vrijdag en zondag in de ochtend). Of stuur een mail naar info@sportbedrijfraalte.nl.