Sportadvies van een buurtsportcoach

De Raalter buurtsportcoach helpt iedereen van 0 tot 100 jaar bij het vinden van een geschikte vorm van sporten of bewegen.

Wil jij graag meer bewegen of iemand doorverwijzen naar een beweeg- of sportactiviteit, maar heb je geen idee wat er allemaal mogelijk is in Raalte? Dan helpt de buurtsportcoach van Sportbedrijf Raalte jou graag bij het vinden hiervan.

Passend advies bij de persoonlijke gezondheidssituatie

In een gesprek zet de buurtsportcoach de beweeg- en sportmogelijkheden op een rij en ze geeft een advies op maat dus passend bij de persoonlijke gezondheidssituatie. Indien gewenst, houdt de buurtsportcoach na het gesprek ook regelmatig contact als 'stok achter de deur'. 

De buurtsportcoach verbindt zorg en sport

De buurtsportcoach begeleidt inwoners die bijvoorbeeld van hun (huis)arts of praktijkondersteuner het advies krijgen om (meer) te bewegen. De buurtsportcoach heeft het overzicht van sport- en beweegaanbieders en kijkt welke activiteit het beste aansluit bij de wensen en mogelijkheden.

Beweegmakelaar Brigit Trooster in gesprek

Sportbedrijf Raalte: kennis- en informatiecentrum voor iedereen die wil bewegen en/of sporten

De buurtsportcoaches van Sportbedrijf Raalte informeren je graag wat er mogelijk is. Vragen als "waar en wanneer kan ik bewegen?" of "is er goede begeleiding?" kunnen zij beantwoorden. Tevens geven zij tips hoe je bewegen kunt opnemen in je dagelijkse ritme.

Meer weten? Neem contact op via buurtsportcoach@sportbedrijfraalte.nl.